Schoolkamp JLS groep 7 en 8 naar Appelscha

Dag 1
Nadat iedereen aangekomen was op De Boscamping zijn we op de fiets gestapt en naar het Canadameer gefietst. Het was een mooi fietstochtje! Heerlijk gezwommen! Daarna terug op de fiets met als tussenstop de uitkijktoren. Terug op de camping hebben we de kamers verdeeld en kon iedereen zijn eigen slaapplekje klaarmaken! ’s Avonds lekker gegeten en een speurtocht gedaan!

Dag 2
Na een kort nachtje waren velen al weer vroeg present! Vandaag stond Duinezathe op het programma! De kinderen hadden er zin in ondanks de tropische temperaturen. Gelukkig was dit keer het fietstochtje niet zo lang. Iedereen heeft zich heel goed vermaakt. We waren de laatste groep die uit het park wegging. 
Terug op de camping even lekker bijkomen of douchen. Na het avondeten nog even chill-time en toen moest er nog gesport worden. Basketbal, lijnbal en voetbal. De rondes duurden niet erg lang. Daarna was er voor iedereen ranja en chips. Daarna maakte iedereen zich klaar voor de voetbalwedstrijd Nederland - Oostenrijk. Ze hadden er zin in! Het werd uiteindelijk 2-0. We hadden op deze avond ook bezoek van juf Conny. Ze was ook erg benieuwd hoe het met iedereen ging! We vonden het erg gezellig dat ze er was!

Dag 3
Na een goede nacht werden we ’s ochtends luidruchtig wakker gemaakt door meester Sander. We zaten meteen rechtop in bed! Een aantal meiden waren snel aangekleed want ze wilden de jongens verrassen met een dansje. Onder leiding van meester Sander werden de jongens opgeschrikt door een bezoekje. Natuurlijk wilden de jongens ook wat terug doen. Voor het ontbijt werd er al druk ingepakt en de kamers leeggehaald. Het was gelukkig wat koeler geworden door een regenbui. Later konden we buiten, met een broodje, nog even heerlijk genieten van de omgeving.

Toen was het tijd om naar huis te gaan met nieuwe indrukken, ervaringen en mooie herinneringen aan het kamp op De Boscamping in Appelscha. We hopen dat iedereen met veel plezier terug kan kijken op deze mooie kampdagen (16, 17 en 18 juni). Bij deze willen we alle ouders hartelijk bedanken voor het halen en brengen van de jeugd en ook de familie Van Dijk voor het brengen en halen van de fietsen!